Fantastisk utsikt fra Krokskogens vestside

Lengst vest på Krokskogen finner vi mange fine utsiktspunkter vestover. Hvis du skulle befinne deg i området ved Damtjern, kan du nyte utsikten fra dette punktet som ligger en snau km vest for demningen i retning Ingeborgseter. På bildet ser vi Gyrihaugen helt til venstre, mens vi har Sundvollen midt i bildet. Vannet nærmest kameraet er Steinsfjorden, mens resten av Tyrifjorden sees bakenfor. Vi ser også veien opp mot Damtjern gå gjennom ganske åpnet lende.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

01 Jul 2008

Skydekke over Solvoll

Av Erik Unneberg

Til tross for navnet, det var en del skyer over Solvoll i dag. Men det er fint å starte sykkeltur herfra. Det er rikelig med parkeringsplasser ved idrettsbanen.

03 Jul 2008

Et minne om gruvedrift i Lillomarka

Av Erik Unneberg |

De Gothalfske gruver er for lengst en saga blott, men her ser vi i alle fall tydelige bevis på at det har vært gruvevirksomhet i Lillomarka. Det var mørkt å kikke inn i denne gruven i kveld, så bildet ble laget ved å sette sammen seks ulike ekpsoneringer.

17 Sep 2007

Gøy i friluft høst 07: Lederne på Trollvann

Av Annemarie Erichsen

Kristin Furuholmen og Anne Heldal gjør en fantastisk jobb og legger til rette for et mangfold av aktiviteter sammen med instruktørstaben.