Målepinnen er bar

Her øverst i Villmannsdalen er nå målepinnen helt bar og all snøen er smeltet. Vi kunne måle 215 cm snø her 12. april. Ettersom det ikke har vært tele i bakken i vinter smeltet snøen raskt og i løpet av seks uker var den borte. Det er nå førefall i hele løypa fra Villmannsdalen til Oppkuvbekken og om noen dager vil det bare ligge igjen noen lange fonner fra 200-500 meter. Men noen av disse kan bli liggende en ukes tid til.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

01 Jun 2008

Fra fonn til fonn på Øvre Kuvelivei

Av Tom Stensaker |

Enkelte steder måtte man ta lange skritt mellom fonnene som ble mindre og mindre utover dagen og enkelte steder var snøen vi gikk på oppover borte på vei ned. Og i morgen er denne dagen bare et minne for da er det førefall i Kuvelia, takk for oss.

01 Jun 2008

Glade gutter på ski 1. juni

Av Tom Stensaker |

Disse karene jubler over skiføre 1. juni ved Oppkuvbekken og har gått 1 mil den første sommerdagen i Marka og de var ikke de eneste på ski i dag. For i Kuvelia og ved Oppkuvvann måtte man nesten sloss om skisporet.

01 Jun 2008

Torleif "Milsluker" ved Oppkuvvann

Av Tom Stensaker |

Torleif Johnsen har gått over 260 mil på ski i vinter og var ute på ski i dag 1. juni ved Oppkuvvann. Han er bosatt i Sørkedalen og den røde sykkelen hans bringer han opp til skiføre. Sykkelen hans er et fast innslag på Heggeliveien.