Pinseidyll ved Setertjern

Setertjern ligger i kløften mellom de to Kolsåstoppene. På 2. pinsedag 2008 var det godvær her, og tjernet viste seg fra sin beste side. Visste du at det er fint å bade her om sommeren?

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

12 Mai 2008

Utsikt mot sør fra Nordre Kolsås

Av Erik Unneberg

Et vakkert, vårlig skue hadde man 2. pinsedag 2008 fra Nordre Kolsås. Søndre Kolsås var ikledd mørkegrønn barskog og lysegrønne løvtrær.

12 Mai 2008

Masten på Søndre Kolsås

Av Erik Unneberg

Dette bildet er tatt mot sør fra Nordre Kolsåstopp, og vi ser kommunikasjonsmasten på den søndre toppen

23 Mai 2008

Skjennungstua

Av Tom Stensaker

Det var stille utenfor Skjennungstua i ettermiddag når solen endelig kom frem. Her foran stua pleier det å være et yrende liv av folk som sitter og soler seg og nyter Markas beste bakervarer og ekte kokekaffe. Skjennungstua er målet for mange turgåere og stua er en av de koseligste Markastuene vi vet om også er det alltid så mye godt i disken. Her er alltid ild i peisen og levende lys på bordet, og på hvert bord står det friske blomster og lyng fra "hagen". Dette er stedet for det gode liv, der du kan sitte i fred foran peisen og nyte kaffen og blåbærmuffins som er ferske hver dag. Hvis du kommer litt sent på ettermiddagen er det garantert plass foran peisen. Stedet holder åpent fra onsdag-fredag kl. 11-16 og lørdag og søndag kl. 10-17. Best utgangspunkt er fra Frognersetra, Sognsvann og Hammeren.