"Oppkuven på langs"

Vi er på vei opp til Oppkuven fra vest og bak oss har vi utsyn mot Vikerfjell og Norefjell. Løypa er en naturløype og kalles "Oppkuven på langs" og går fra Oppkuvvann-Oppkuven-Bjørnstadputten-Storflåtan.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

12 Mai 2008

Metertykk snø ved Øvre Kuveliveien

Av Tom Stensaker |

Øvre Kuveliveien går fra Nedre Kuveliveien og opp mot Bjørnstadputten ca 2 km og her ligger snøen lengst i hele Marka og har du lyst på en tur i begynnelsen av juni så gå her. Fortsatt 1-2 meter snø på denne veien nå i midten av mai. Best adkomst fra Langlia og opp Svartenveien ca 15 km fra Sørkedalen.

12 Mai 2008

Maigrønn løvskog langs Kuveliveien

Av Tom Stensaker |

Vi er ganske blaserte etter å ha vært ute på ski hver dag i hele vinter, men å gå på ski i grønn bjørkeskog er en stor opplevelse. Langs hele Kuveliveien fra Svartenveien til Smeddalen er det skiføre og grønn løvskog. Og her kan du gå på ski ut mai, garantert.

12 Mai 2008

Flotte skiforhold i Villmannsdalen

Av Tom Stensaker |

Morgensolen når så vidt inn i Villmannsdalen mellom Langtjern og Oppkuvvann. Denne dalen ligger skyggefullt til og snøen ligger lenge her. Dalen er inngangsporten til løypa i nordhellingene langs Oppkuvvann der du kanskje kan gå på ski i juni, i alle fall noen hundre meter.