Mildvær i mai

Nok en skisesong går mot slutten. Det er over 20 grader i byen og trangen til en skitur er helt uimotståelig. Fortsatt kan man kjøre til Svartbekken, gå seg en tur med lett antrekk. Klokken 1930 er det på tide å ta på skidressen, og klokken 2000 begynner føret å bli skarpt. Det lureste er nok å smøre seg med tålmodighet og vente til klokken 2000 og ta et par timer på skarpt føre.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

05 Mai 2008

Isen går opp ved land

Av Tom Stensaker

Her rett nedenfor Gagnumsetra ved Nordre Heggelivann går løypa til Løvlia over vannet, men i dag var det vanskelig å komme utpå så vi tok oss et solbad her et par timer i Adams drakt.

05 Mai 2008

Dette er også Oslo i dag, mens byen er grønn

Av Tom Stensaker

Vi er på vei fra Kjagdalen til Langtjern og er snart oppe på myra og her er fortsatt alt hvitt og gode oppgåtte spor fra helgen på tidligere god maskinpreparert såle. Det er varmt om dagen så snøen er råtten utenfor den gode sålen. For å komme opp hit må du sykle fra Sørkedalen ca 6 km og følge Heggeliveien på ski fra Øvre Lysedam opp til Kjagdalen og videre opp hit, god tur !

04 Mai 2008

Bjønnputten

Av Berit Saghaug Mørck |

Vi gikk Ringkolløptraseen i dag, og i Bjønnputtdalen var det fortsatt skikkelig flotte forhold. Området rundt selve Bjønnputten er alltid en liten utfordring på denne tiden, men det gikk greit å ta seg rundt den.