Over Åboråsen i marssol

Løypen mellom Finneflakseter og Kleivstua går over høydedraget Åboråsen (ca. 500 moh.). I dag var det sol, et par kuldegrader, flotte spor og fornøyde skiløpere her.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

02 Mar 2008

Små istapper gir bud om vår

Av Erik Unneberg

Det kom en del nysne i høyereliggende strøk ved inngangen til helgen, og det gjorde sitt til at det ble glimrende skiforhold. Søndagen var fylt av sol på Krokskogen, men det var bare på trærne at sneen tinte. I løypene holdt sneen seg kald. Bildet er tatt ved løypen mellom Finneflakseter og Kleivstua.

04 Mar 2008

Villmannsgjelet

Av Tom Stensaker

Villmannsgjelet ligger i Villmannsdalen og er en smal passasje før man når toppen. Her er det akkurat bredt nok til at Løypemaskinen kommer gjennom. Da løypebasen fikk ny maskin for et par år siden måtte han velge en type som var smal nok til å komme gjennom Villmannsgjelet.

04 Mar 2008

Villmannsdalen

Av Tom Stensaker

Villmannsdalen er bare et kallenavn og går fra Langtjern til Oppkuvvann. Den lille dalen er vill og vakker og er innenfor Oppkuven Naturreservat. Hovedløypa fra Skansebakken til Løvlia går gjennom dalen der det er en flott foss og et smalt gjel som løypa går igjennom.