Store snømengder

Store snømengder på Katnosa og vi ser begge hovedhusene begravd i snø. Huset til venstre leies ut til et par som har vært her i 18 år og i huset til høyre har familien Platou vært i flere tiår. Begge husene brukes bare som fritidsbolig og det er ikke fast bosetning lenger på Katnosa.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

06 Feb 2008

Bryggerhuset på Katnosa

Av Tom Stensaker

I bryggerhuset på Katnosa var det servering de siste årene før det ble flyttet ned til vannet. Det er mange flotte bygninger på tunet blant annet bryggerhuset og stabburet.

06 Feb 2008

Katnosa Gård

Av Tom Stensaker

Tunet på Katnosa Gård, kjent for mange fra den gang det var servering i hovedhuset og senere bryggerhuset. Serveringen er nå flyttet ned til Sandvikshytta nede ved vannet. Det er stille og fredelig på tunet nå og de som leier her er nok glade for det. Store snømengder i dag på Katnosa.

06 Feb 2008

Sandungen gård

Av Tom Stensaker

Hovedhuset på Sandungen gård ligger begravet i snø, og her inne er det skikkelig snøvinter med 150-200 cm snø. På gården er det flyttet inn en familie som skal jobbe for Løvenskiold, de er vaktmester for Løvenskiold-hytta, og mannen i huset har ansvar for vedlikehold av bygninger og brøyting av Katnosaveien. Fruen som heter Beate, jobber også på Kikutstua på hverdager.