Finnstad gård

Finnstad gård ligger eventyrlig til ved Finntjern under Pershusfjellet og er en av de mest isolerte plassene i Marka. Stedet brukes som feriebolig og eies av Løvenskiold og har ikke brøytet vei om vinteren, det er 5 km til nærmeste brøytet vei ved Tverrsjøen.

Finnstad gård

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

21 Jan 2008

Sandvikshytta

Av Tom Stensaker

Sandvikshytta ligger ved Katnosa gård og ble det nye serveringstedet etter at det ble slutt på servering på tunet. Sandvikshyttas beliggenhet nede ved vannet er nok lettere og de som leier husene på Katnosa gård får være i fred. Her er det åpent hver lørdag og søndag når det er skiføre.

21 Jan 2008

Finnvann

Av Tom Stensaker

Finnvann ligger mellom Spålsbu og Finnstad og her går en sjarmerende scooterløype eller bedre en villmarksløype på ca 2 km gjennom det vakreste i Spålen/Katnosa Naturreservat.

21 Jan 2008

Våre venner trærne var kledd i hvitt i dag

Av Tom Stensaker

På vei mellom Sandungen og Katnosa og vi er nesten på toppen rett under Kjerkeberget Oslos høyeste topp 629 moh. Her går hovedløypa mellom Katnosa og Kikut og hundrevis går denne løypa fra Bislingen til byen. I dag derimot på en helt vanlig mandag var det bare oss og våre beste venner trærne som var kledd i hvitt og tok oss i mot som en god venn.