Flotte spor i motlyset

Selv om det er litt hardt i enkelte partier av løypen mellom By og Kampevaddammen, byr denne skogsbilveien på gode skiforhold nå. Bildet er tatt et sted mellom Monsebråtan og Myrseter. Klikk på "Vis på kart", så ser du det nøyaktig!

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

16 Des 2007

Solen treffer løypen ved Kampevaddammen

Av Erik Unneberg

Den store preppemaskinen snur her ved Kampevaddammen etter å ha kjørt fra By. Selve dammen ligger imidlertid 200 meter i nordøstlig retning, men dit går det ingen skogsbilvei. I dag kjempet solen tappert for å lekke noen stråler ut i skiløypen.

16 Des 2007

Skitreff ved bommen

Av Erik Unneberg

Det er mulig å gå på ski fra bommen ved By, og det er preparert for klassisk og fristil hele veien inn til Kampevaddammen. Ingeborg og mannen Cox (med nye ski!) gleder seg til skitur, og har her fått rapport om forholdene fra kameraten Svend (til høyre), som nettopp har avsluttet sin. Greit å vite at litt forsiktighet må utvises frem til Lomma, der det blir mye bedre.

16 Des 2007

Bra utfart fra Skansebakken

Av Reidar Hauge

Parkeringen på Skansebakken var full og det var mange i løypa, både med og uten hund. Det var like mange ute på lørdag, så på tross av 11 kuldegrader ble det en fantastisk skiweekend.