Utsikt mot Lushaugen, 812 moh.

Oppe på Lushaugen finner vi Akershus' nest høyeste punkt (812,2 moh.), og i ettermiddag var det fin sikt bort til denne åsen som også ligger på grensen mellom tre kommuner. Bildet er tatt fra vest, et sted en drøy km unna. Til venstre i bildet ser vi litt av Lustjerna.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

26 Okt 2007

Sen oktobersol over Finnskjeggholen

Av Erik Unneberg

Til tross for gråvær i de lavere partier av Hadeland, var det i ettermiddag flott høstvær med sol oppe i området ved Lygna. Selv om det var et par minusgrader i skyggen, var det ganske behagelig å være ute ved Finnskjeggholen som lå badet i sol.

22 Okt 2007

Nedover Krokkleiva

Av Erik Unneberg

Den gamle ferdelsveien Krokkleiva mellom Kleivstua og Sundvollen er fortsatt i brukbar stand for gående, men kjøretøyer vil nå ha problemer med å komme frem her. På en gråværsdag et godt stykke ut i oktober var det fra flere steder i kleiva utsikt mot Steinsfjorden, som her hvor vi ser Amundøya med Braksøya bakenfor.

22 Okt 2007

Flagget vaier på Kleivstua

Av Erik Unneberg

På Kleivstua har det etter hvert kommet opp mange hus, som nå fungerer som fest-, kurs- og konferanselokaler. I dag var det litt vind her, noe som skapte liv i flagget på plassen foran resepsjonsbygget.