Borgenkulpen

Borgenkulpen ligger ved Bomveien mellom Midtstuen og Frønsvollstråkka. Det er et eutrofisk tjern; om noen år (50?, 100?) er det grodd igjen og blitt til en myr.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

02 Okt 2005

Bro over Kampevaddammen

Av Erik Unneberg

I sydenden av Kampevaddammen, ved utløpet, var det tidligere en forseggjort stenbro. Denne er nå rast sammen på midten, men det er satt opp en smal trebro akkurat her, så det er mulig å komme over hvis man stoler på de to trebjelkene som holder den oppe. Det kommer ikke frem på bildet, men i dag var det stor vannføring under broen!

02 Okt 2005

Slutt på skogsbilveien nær Kampevaddammen

Av Erik Unneberg

Skal man sykle fra By i Lommedalen over Monsebråtan og nordover, må man gå av sykkelen ved Kampevaddammen. Det er mulig å komme seg videre på trillesti en kilometer før man igjen får grusvei under hjulene. Her, et par hundre meter fra selve Kampevaddammen, er det den store løypemaskinen ofte snur vinterstid hvis det er sparsomt med sne.

02 Okt 2005

Oktoberdisen senker seg over Tyrifjorden

Av Erik Unneberg

Det var ganske høy luftfuktighet denne oktobersøndagen, og mot kvelden kunne man rett ovenfor Kronprinsens utsikt (mellom Retthelltjern og Kleivstua) tydelig se at det ble disig over Tyrifjorden idet dagslyset var i ferd med å ebbe ut og temperaturen sank.