Glatt lysløype i Grønliåsen

Her er det ikke enkelt å gå uten brodder! Vi befinner oss på åskammen rett innenfor (øst for) Prinsdal idrettsanlegg, sett mot sør. Én uke tidligere var det silkeføre her!

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

16 Jan 2022

Bålkos ved branntårnet

Av Lise Henriksen

Ved det fine utsiktstårnet på Grønliåsen er det flust med raste- og bålplasser, til glede for store og små. Vi befinner oss på grensen mellom Oslo og Oppegård (som nå kalles Nordre Follo).

18 Jan 2022

Magisk solnedgang ved tom T-banestasjon

Av Nina Didriksen

Nok en flott solnedgang. Her i skiløypa ned mot Midtstuen T-banestasjon. Løypetraseen er endret her nå, tidligere var dette bilveien, men nå går bilene i den gamle løypetraseen litt lenger øst. Ikke noe poeng å løpe til T-banen, den har vært innstilt i flere dager på grunn av glatt skinnegang. Det går buss for bane lenger ned i området.

18 Jan 2022

Myk morgen over Ringerike

Av Nina Didriksen

Fremdeles er soloppgangene så sent på morgenen at en ikke trenger å stresse for å nyte dem. Denne utgaven ble sett fra kanten av Krokskogen i nærheten av Jaklefoss. Lengst bak til venstre sees Finnemarka, og også noen av de ulike armene på Tyrifjorden er synlige, med islagte Steinsfjorden nærmest, nede til venstre.