Bålkos ved branntårnet

Ved det fine utsiktstårnet på Grønliåsen er det flust med raste- og bålplasser, til glede for store og små. Vi befinner oss på grensen mellom Oslo og Oppegård (som nå kalles Nordre Follo).

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

18 Jan 2022

Magisk solnedgang ved tom T-banestasjon

Av Nina Didriksen

Nok en flott solnedgang. Her i skiløypa ned mot Midtstuen T-banestasjon. Løypetraseen er endret her nå, tidligere var dette bilveien, men nå går bilene i den gamle løypetraseen litt lenger øst. Ikke noe poeng å løpe til T-banen, den har vært innstilt i flere dager på grunn av glatt skinnegang. Det går buss for bane lenger ned i området.

18 Jan 2022

Myk morgen over Ringerike

Av Nina Didriksen

Fremdeles er soloppgangene så sent på morgenen at en ikke trenger å stresse for å nyte dem. Denne utgaven ble sett fra kanten av Krokskogen i nærheten av Jaklefoss. Lengst bak til venstre sees Finnemarka, og også noen av de ulike armene på Tyrifjorden er synlige, med islagte Steinsfjorden nærmest, nede til venstre.

17 Jan 2022

Tiden for flotte solnedganger

Av Nina Didriksen

Det er mange spektakulære solnedganger nå. Dette var mandagsutgaven, sett fra et utsiktspunkt ved Jakleskrenten og der den islagte Steinsfjorden skinner som gull.