Fortsatt bra badetemperatur i Steinsfjorden

Det ble et kveldsbad i dag, 18,5 grader i vannet ved Slettøya. Så sommeren henger i fortsatt. Du skimter en i bakgrunnen. Han pusser opp badet hjemme, og var glad det fortsatt var bra temperatur i Steinsfjorden.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

11 Aug 2021

Mot hjulhus nr. 5

Av Nina Didriksen |

Kjerraten i Åsa er et vel ivaretatt kulturminne. En fredelig onsdag i august var det bare tordenen i det fjerne som lagde lyd her. Det går en grønnmerket sti langs kjerraten oppover i åsen, og ved hjulhuset står det en kjentmannspost fra innebærende periode.

10 Aug 2021

Nedre og midtre Lysedam

Av Odd Tore Saugerud

Fra utsikten på Stuteskalleveien er det uhindret utsikt mot de to sydligste Lysedammene. I sola i forgrunnen ligger Nedre Lysedam, som vel egentlig mest var en oppdemt myr, og nå er i ferd med å vokse igjen. Den røde flekken ovenfor sydenden av dammen er Speiderhytta ved veien fra Skansebakken. I øvre venstre hjørne av bildet er sydenden av Midtre Lysedam synlig.

10 Aug 2021

Utsikt over utsikten på Stuteskalleveien

Av Odd Tore Saugerud

Utsikten fra utsikten på Stuteskalleveien/Otertjernsveien er flott, men ovenfor den er det nok et høyt stup og kanskje enda videre utsikt fra toppen av det. Der oppe er det et flatere parti med små hyller, og bildet viser utsikten fra en av disse. Ved å gå langs stupkanten kan man få flere utsikter som til sammen dekker utsikten mot øst fra nord til syd.