Villniss i Styggedalen

Noen har plassert en stolpejaktstolpe oppe i den gamle hoppbakken i Styggedalen øst for Bogstadvannet. Etter tråkket i gresset å dømme, er det mange som har registrert et funn her. Vi fortsatte nordover på ymse stier mens vi spiste markjordbær og observerte fugler, blant annet en trekryper.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

22 Jun 2021

Dugnad på stien i Nordkleiva

Av Morten Synstelien

bilde nr. 37559 ser du at det var på tide med en rensk. Det har vært sjeldent mye trefall og toppbrekk denne vinteren. Da vi gikk Nordkleiva, var det en del busker som lå over stien, så jeg ble å rydde sammen med han som har ansvaret for stien. Det ble mange kutt på få meter, manuelt arbeid denne gangen. Mye spenn i buskene, så det må tas i rett rekkefølge og med flere kutt. Det går mange opp her med kjempestore ryggsekker med paraglidere i, spesielt i disse koronatider. Vi så to personer på trimtur, ei på vei ned, og en som gikk oppover. Myggen var likevel i flertall, den har virkelig våknet nå i varmen.

22 Jun 2021

Utsikten over Kroksund fra hytta i Nordkleiva

Av Morten Synstelien

Nordkleiva blir brukt som «snarvei» av de som hopper i paraglider fra Kronprinsens utsikt. På veien opp passer du ei hytte med med flott utsikt over Kroksund/Sundvollen.

23 Jun 2021

Svaner ute på sankthanskvelden

Av Morten Synstelien |

Mange ute på Steinsfjorden i kveld, så også dette svaneparet, som nok håpet på at vi hadde litt mat. Men vi gir ikke mat til svaner, de greier seg selv. Flotte fugler, og lette å ta bilder av når de er så nære.