Dugnad på stien i Nordkleiva

bilde nr. 37559 ser du at det var på tide med en rensk. Det har vært sjeldent mye trefall og toppbrekk denne vinteren. Da vi gikk Nordkleiva, var det en del busker som lå over stien, så jeg ble å rydde sammen med han som har ansvaret for stien. Det ble mange kutt på få meter, manuelt arbeid denne gangen. Mye spenn i buskene, så det må tas i rett rekkefølge og med flere kutt. Det går mange opp her med kjempestore ryggsekker med paraglidere i, spesielt i disse koronatider. Vi så to personer på trimtur, ei på vei ned, og en som gikk oppover. Myggen var likevel i flertall, den har virkelig våknet nå i varmen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

22 Jun 2021

Utsikten over Kroksund fra hytta i Nordkleiva

Av Morten Synstelien

Nordkleiva blir brukt som «snarvei» av de som hopper i paraglider fra Kronprinsens utsikt. På veien opp passer du ei hytte med med flott utsikt over Kroksund/Sundvollen.

23 Jun 2021

Svaner ute på sankthanskvelden

Av Morten Synstelien |

Mange ute på Steinsfjorden i kveld, så også dette svaneparet, som nok håpet på at vi hadde litt mat. Men vi gir ikke mat til svaner, de greier seg selv. Flotte fugler, og lette å ta bilder av når de er så nære.

20 Jun 2021

Øvre del av Krokkleiva er ferdig restaurert

Av Morten Synstelien

Noen har fått seg en ny sti også, og går oppå steingjerdet! Så jevn og fin kleiva har blitt nå, er den helt ypperlig å kjøre ned med snowracer vinterstid. Det tar mellom seks og sju minutter å kjøre disse (ifølge skiltet) 1,55 km. Det tar betydelig lengre tid på sommeren når beina må tas fatt. Det er for øvrig satt opp ei kunstutstilling i kleiva, i tillegg til mange infoskilt. Kleiva har blitt veldig bra nå.