Ekstra trim i Nordkleiva

Det har vært sjeldent mye toppbrekk og trefall i enkelte områder av Marka. I Nordkleiva er det ikke alt som er ryddet ennå, men stien blir brukt av dem som hopper i paraglider. Konemor var glad hun slapp å ha en slik stor sekk på i dag.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

19 Jun 2021

Hole Lions har fylt grus på stien mellom travbanen og Svendsrud idrettsplass

Av Morten Synstelien

Veien mellom idrettsanlegget på Svensrudmoen og travbanen er en meget brukt turvei for holeværinger. Den er dessverre nesten ubrukelig om våren og etter større nedbørsmengder. Da står store deler av veien under vann, og tidligere måtte man balansere på noen planker som var lagt ut, for ikke å bli våt og sølete på beina. Hole Lions tok på seg ansvaret for at veien skulle komme i skikkelig stand, slik at den kan brukes uansett vær. Da dette ville komme til å koste noen kroner til drenering, grøfting, markduk, pukk og grus, kontaktet vi Avonova på Helgelandsmoen, Røyse Vel og Naturbarnehagen, som alle er daglig brukere av veien, og de ville gjerne være med på en økonomisk dugnad. Teksten er skrevet av Jo Henriksen. som er leder i Hole Lions.

19 Jun 2021

Flotte stier på Svensrudmoen

Av Morten Synstelien

Disse stiene er meget flotte å gå eller løpe på, passe mykt, lite røtter. De går fint an å sykle på også.

16 Jun 2021

Nye hvilebenker ved Storflåtadammen

Av Morten Synstelien

Du skimter en benk til venstre i bildet, og denne ved hytta har skrift i fonten «motorsag» - Eriks kvilebenk. Litt artig med god plass til å begynne med, og tettere og tettere på slutten. Litt som klassikeren «Plan ahead», med mindre noen har lånt en bit til ved fra høyre side. Hadde vært artig å vite historien bak.