Enda en eldre hytte i forfall 2011

Vi besøkte hytta på bilde nr. 37538 første gang i november 2011. Da var stien dit ganske gjengrodd, og hytta bar sterkt preg av å ikke være i bruk eller bli vedlikeholdt. Den gang syntes vi at et bilde av et stuevindu viste tilstanden tydelig nok. Siden da har den tydeligvis blitt tatt i bruk igjen og blitt rehabilitert både utvendig og innvendig.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

15 Jun 2021

Den minste hytta på kanten av Høgås

Av Odd Tore Saugerud

Bilde nr. 37537 er tatt fra hytta på dette bildet. Den ligger lengst vekk fra Høgåsveien og er mindre enn de andre, ganske store hyttene i dette området. Det fører bare utydelig og kronglete sti dit, og for noen år siden så det ut som om den var overgitt til fritt forfall, se bilde nr. 37539 fra november 2011.

15 Jun 2021

Utsikt fra kanten av Høgås mot vest

Av Odd Tore Saugerud

På kanten av Høgås nedenfor Høgåsmyra ligger det noen hytter med flott utsikt mot syd og vest. Her er en liten smakebit mot Gaustatoppen, med sine karakteristiske hvite striper. Mot syd er det fri sikt mot Gyrihaugen, se bilde nr. 24657 fra desember 2015.

15 Jun 2021

På Stubdalskampen

Av Torgeir Stenstad

Her ved utsikten er det flott skue mot nord; vi ser ned på Damtjern og videre mot Høgåsen og Rughaug. Det er grønt-i-grønt, og de siste snøflekkene forsvant for noen uker siden.