Høversjøen en stille formiddag

Høversjøen en stille søndag formiddag. Bildet er tatt fra sørenden, omtrent på grensa mellom Hurdal og Østre Toten og nordover sjøen. I bakgrunnen Høverdalskampen (se sykkelrute 680).

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

27 Mai 2021

Nordavind og 18 grader på Steinsbystranda

Av Morten Synstelien

Det er mye vann i Steinsfjorden nå. Litt uvant med nordavind, det pleier å blåse fra syd. Frisk vanntemperatur, og det fristet ikke å bade i dag, for det hadde blitt kjølig når en skulle opp. Ei sky dekker Gyrihaugen. Herøya nede til venstre. Alle stråene kommer fra Steinsevja, og noen ganger ser det ut som korte løypestikk når de står rett opp og ned i vannet.

27 Mai 2021

Stolpejakt og orientering på samme sted i Kartverksskogen

Av Morten Synstelien

Flotte stier til både å gå, løpe eller sykle på for de som ønsker det inne på Hvervenmoen. Jeg var på Stolpejakt, og appen gjør det lett å navigere, selv om det er mange stier som ikke er tegnet inn.

27 Mai 2021

Vinteren setter spor

Av Thore Knudsen

Tung snø og vind ved juletider førte til at trær brakk og ble liggende både i skiløyper og veger. Nå i slutten av mai ser en rester etter dette mange steder langs vegen over Minneåsen. Bildet er tatt der bekken fra Tasketjennet renner under vegen og ut i Tisjøen. Grensen mellom Eidsvoll og Hurdal går langs denne bekken.