Engersetra påskeaften

Løypa over Vestergyllen ble preparert natt til langfredag, for siste gang denne sesongen. Her går løypa forbi Engersetra.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

03 Apr 2021

Vår i Dryppet

Av Odd Tore Saugerud

Dryppet ved Karismyr har blitt til en liten bekk av smeltevann, som har tæret hull på vinterens iskappe på et par steder. De bynære områdene av Østmarka er omtrent fri for snø og med bare litt is i skiløypene, og fotgjengere og syklister kan nyte våren.

03 Apr 2021

Bøssfritt fra Skoglund

Av Erik Unneberg

I løyper med trær tett på, begynner det å bli en del bøss, spesielt etter litt vind de siste dagene. Foreløpig er det ikke så ille som på bilde nr. 14151 fra 2011, men man må likevel regne med litt rusk og rask i sporene nå i april. Opp fra Skoglund, der Bærum preparerte i går, var det imidlertid tilnærmet bøssfritt påskeaften. En flott vårtur fra Skoglund nå, er løypa rundt Svartvann via Mikkelsbonn, med en mulig avstikker opp til Grønland. Bildet er tatt fra sør, i retning Skoglund.

03 Apr 2021

God plass på Stryken-toget

Av Jørgen Øverbye

Dette var alle som gikk av på Stryken stasjon denne påskeaftens morgen, i tillegg til undertegnede. Litt overraskende, siden løypa til Trehørningen var kjørt i går.