Mikkel og Roger ifra Infratek fikser en strømkabel

Disse karene retter opp igjen en strømkabel like ved Tryvannstua som har falt ned og som kan være til fare for preppemaskiner og folk.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

16 Feb 2021

Lørenseter i vinterskrud

Av Jørgen Øverbye

Silkeføre etter gårsdagens snøfall! Endelig mulig å frese ned bakkene fra Kobberhaughytta uten å risikere liv og lemmer.

09 Feb 2021

Flotte spor ved Svangerudenga

Av Espen Årnes

Også i dag skinte solen til den store gullmedalje. Bildet er tatt i løype 774 ved Svangerudenga. Denne løypa går gjennom vakkert kulturlandskap.

15 Feb 2021

Møte på tynn, nylagt is ved Utøyas sydspiss

Av Morten Synstelien |

TJ – kjent som «The orange animal» har fantastisk god iskunnskap, bor bare noen hundre meter unna, og var på isen rett før det begynte å snø. Vi holder oss på trygg koronaavstand fra hverandre, dog mest på grunn av at isen er tynn. Info deles, blant annet om at Holsfjorden har lagt seg i natt. Men snøen på isen markerer grensa for hvor det er mulig å gå for de med kompetanse og utstyr, og sporene hvor bare en hare kan gå, er visket ut. Det var bare mulig å gå noen få timer denne gangen, men et fantastisk eventyr var det. Vi ser Nes-landet til venstre og Finnemarka mot høyre. Holsfjorden er nesten borte i snøværet. Damen i bakgrunnen bor også i nabolaget, og kan mye om is.