Hvor tykk er isen?

Blir mye sjekking av isen, både kvalitet og tykkelse, for å gå fra Røsholmstranda og nesten til Vikersund (Drolsum) på turskøyter. Men disse to på bildet er drevne, og kan sitt fag, og har komplett sikkerhetsutstyr på seg.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

30 Jan 2021

Videreføring av serveringstradisjonene på Trantjern gård

Av Steinar Kjærnsrød

Trantjern gård var en av de siste plassene med fastboende som tok i mot overnattingsgjester og serverte turfolk. Etter at Sparebankstiftelsen kjøpte stedet skal nå Skiforeningen og DNT utvikle stedet til et helårs tilbud for turfolk. Foreløpig driver Skiforeningen servering her fra rastebua i helgene fram til påske. Tilbudet har allerede rukket å bli svært populært, ikke minst blant hyttefolk og fastboende i området.

31 Jan 2021

Bakkefri snarvei i Bjønnputtdalen

Av Nina Didriksen

Noen hadde tråkket sitt eget spor nord i Bjønnputtdalen, sikkert for å slippe kneika der den preparerte løypa går. Fin liten avstikker.

31 Jan 2021

Utfordrende i løypa mellom Spålen og Langtjern

Av Nina Didriksen |

Utallige trær har lagt seg over denne fine terrengløypa, og noen har hatt en stor ryddejobb, som så mange andre steder i Marka denne vinteren. Spor avslørte at flere hadde tatt av seg skiene og gått til fots nedover, forståelig nok.