Sola er på vei ned kl 14.41 på Væleren

Vi er fem stykker igjen etter en 15 km lang og flott tur, med både tynn is, råker, sol og skygge. Og sola begynner å varme, så det var bare minus ni da vi kom til bilen. Det ble en del opplæring, og Bjørn helt til høyre ledet oss over et tynt parti med ei råk i midten for første gang. Som instruktør var jeg ca. ti meter bak og fulgte ham opp. Hadde ikke vært mulig uten at kunnskapen og isstavene var med. Så det er flere og flere som har fått et betydelig høyere nivå på sine iskunnskaper, og det gleder meg som Instruktør. Litt lett snø på isen gjør isleseing meget vanskelig. Gir dog god sporsnø når ruta er gått opp på forhånd.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

09 Jan 2021

Pratestopp ved Søndre Heggelivann

Av Vigdis Jynge

En uvanlig folksom dag i sporet fra Skansebakken til Søndre Heggelivann. Det var nesten så man fikk 17. mai-følelse av å se så mange mennesker i disse koronatider.

11 Jan 2021

Hund med varmedress og GPS

Av Vigdis Jynge |

Hunden tok en liten avstikker over Store Hvitsteinvann mens eieren gikk rundt vannet. Løypa over vannet er både preparert og merket med stikker. Varmedressen denne hunden har på seg, er blitt kjempepopulær. Mange hunder fikk nok en slik til jul...

11 Jan 2021

Store Hvitsteinvann

Av Vigdis Jynge

Løypa over Store Hvitsteinvann er både preparert og merket med stikker. Det går skispor over Abborvann, Triungsvann og Lille Hvitsteinvann, men disse vannene er verken preppet eller merket med stikker. Det er det sikkert et en god grunn til.