Nytt rekkverk

Siden forrige vinter har det kommet nytt, høyt og solid rekkverk over Heggelielva ved den nedre Gråseterhytta. Det gjør det litt tryggere å passere broen når det er mye sne på den.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

07 Jan 2021

Hinderløype

Av Vigdis Jynge

Skiforeningen gjorde en kjempeinnsats med å legge ut sne i løypa opp fra Skansebakken. Det gav en midlertidig hinderløype, som snart ble forvandlet til snesikker trasé. Bildet er tatt ca. 300 meter ovenfor parkeringsplassen på Skansebakken.

07 Jan 2021

Påfyll av sne i løypa

Av Vigdis Jynge

Det er kjørt på mye sne i bakkene opp fra Skansebakken parkeringsplass. Den ble snart jevnet ut med løypemaskinen, så nå er det bre å slippe seg løs eller bremse seg ned bakken. Bildet er tatt 100 meter ovenfor parkeringsplassen.

07 Jan 2021

Skansebakken parkeringsplass

Av Vigdis Jynge

Det er nesten fullt på Skansebakken parkeringsplass midt på en fredag i januar. Lørdag og søndag 9. og 10. januar var denne parkeringsplassen full kl. 08.00. Fotografen gikk, som så mange andre, med hodelykt de første kilometerne. Løypa til Søndre og Nordre Heggelivann var rimelig folksom. Entusiasmen og skigleden til nordmenn er helt enorm for tiden.