Sesongåpning på Storebekkbua

Storebekkbua åpnet denne helgen, og selv før åpningstid kl. 11 var det godt besøk av skiløpere. Bua er nå åpen 11-15 hver lørdag og søndag fremover, så lenge det er skiføre.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

07 Jan 2021

Åpne råker mellom Garntangen og Paddevika

Av Morten Synstelien

Isen på Steinsfjorden er ustabil og lunefull i disse dager. Selv lokalkunnskap er til mindre nytte denne sesongen. Så ikke en sjel utpå denne dagen. Braksøya til høyre, Pipøya i midten og i Åsa snør det. Loreåsen helt til venstre.

07 Jan 2021

Steinsfjorden fryser til på uvant vis

Av Morten Synstelien

Det er kaldt, men høy vannføring, vind og tåke/skyer gjør at Steinsfjorden legger seg veldig ujevnt nå. Meget skumle isforhold, og snø oppå hindrer isveksten. Men snøen gjør det i det minste lett å se hvor det er is. Bildet er tatt fra Kromprinsens utsikt.

06 Jan 2021

To ble til fire i kulda på Væleren

Av Morten Synstelien |

Det er vel første gang vi er flere ved slutt enn ved start. Minus 15 grader, litt trekk og fartsvind gjør det til en utfordring i å kle seg rett for skøytetur. Bildet er tatt mot nord, og sola som vi hadde, har krøpet bortover. Klokka er 15.19, og det begynner å bli mørkt. Men Bjørn og Espen rakk siste del av dagen, og ble belønnet for det.