Til Sørsetra i tåke

Det var helt greie skiforhold inn til Sørsetra i dag, selv om det var noen våte partier i terrenget som måtte krysses med omhu. Vel oppe på vollen var det tåkete.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

18 Des 2020

Sesongens første!

Av Erik Unneberg

Lars Netland la i ettermiddag ut på sesongens første skitur fra Høymyr ved Sollihøgda, og var fornøyd med forholdene på Djupdalsveien, selv om det var litt regn i luften. Han gikk på felleski, og det var et sikkert skivalg i dag.

16 Des 2020

Blåtime i tåka ved Smalvann

Av Odd Tore Saugerud |

16. desember er dagen med årets tidligste solnedgang, og med tett tåke kommer blåtimen ekstra tidlig. Det var allerede blått og ganske mørkt da vi kom til sydenden av Smalvann på vei tilbake til Grønmo. Bortsett fra et lite område med tynn isskorpe var vannet fortsatt åpent og helt blankt. Midt i vannet holdt er stokkandpar fortsatt stand, og en hakkespett hadde det travelt nærmere Østmarkskapellet, men ellers var det helt stille. I neste vann, Rundvann, holdt en ferdigbadet vinterbader til, men selv med tykk tåke passer det seg ikke å ta bilder av mennesker uten klær.

16 Des 2020

Grønne Østmarka desember 2020

Av Odd Tore Saugerud |

Snø og tele har forsvunnet i Østmarka, og marka er nå mange steder på sitt grønneste. Det er kliss vått og søle mange steder, særlig i skiløyper som prepareres. Dette partiet et stykke øst for Dølerud er ganske typisk for Østmarka nå.