Lager spor i Gullverket

Styri og omegn vel har kjørt løyper i Gullverket denne helgen. Her er de i aksjon mellom Dorsvangvegen og Grønnsjøkoia. På scooteren sitter Svein Hoelseter, og bak ham: Magnus Larsen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

12 Des 2020

Nok snø rundt Skjennungen, men dårlig is på vannet

Av Odd Stiansen

Temperaturen den siste uken har holdt seg like under null i høyden. Det betyr at nedbøren kommer som snø, men gir dårlige vekstforhold for isen på vannene. Heldigvis er det veldig lett å se at det ikke er noen god idé å prøve å ta snarveien over vannet. Skjennungstua ligger i tåken øverst til høyre i bildet.

12 Des 2020

Sesongens første virkelige skihelg

Av Odd Stiansen

Mens det den første desemberhelgen i 2020 nok stort sett var de virkelige entusisastene som var ute på ski, var det åpenbart langt flere som hadde fått skiene frem fra kjelleren en uke senere. Prepareringen var også en helt annen, nå var det nok snø til å sette spor, i alle fall mellom Frognerseteren og Ullevålseter.

12 Des 2020

Trær ute, trær inne, på den nye KSI-hytta

Av Odd Stiansen

Den nye KSI-hytta er nok ikke tatt i bruk ennå, men trærne som speiler seg i vinduene som utgjør store deler av vestveggen, viser at brukerne vil få nær kontakt med skogen utenfor. Til venstre i bildet ser vi noen av de få delene av det gamle anlegget som overlevde brannen: flaggstangen og vedlageret.