Grått og flott

I fint driv på kunstsnø ved Lokalet ved Sørkedalen skole. Runden er på ca. 400 meter. I dag klisterføre med utsikt til en regngrå dal med tåke i høyden. Felleski fungerte bra.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

10 Des 2020

Markas fineste sykkelvei?

Av Nina Didriksen |

Den nedlagte togtraseen som runder sørenden av Kjekstadmarka, må da være den best tilrettelagte sykkelveien i alle marker? Denne grå og våte torsdagsettermiddagen to uker før jul møtte fotografen bare én syklist. Kanskje ikke så rart, været tatt i betraktning.

10 Des 2020

Mange gråtoner ved Stuvstjern

Av Nina Didriksen |

Elleve dager før vintersolverv er det hverken full vinter eller spesielt høstlig ved Stuvstjern i Kjekstadmarka. Men det har sin sjarm med mange nyanser av grått og litt hvit snø. For 28 år siden var det en kjentmannspost her, og dermed fikk fotografen en god «unnskyldning» for å oppsøke tjernet på rundturen. Bildet er tatt i vika i sørøst.

10 Des 2020

Skiføret lar vente på seg sør i Kjekstadmarka

Av Nina Didriksen

Meteorologen på NRK Østlandssendingen torsdag morgen snakket om en snøgrense på rundt 300 moh. Det ser ut til å stemme i Kjekstadmarka og her i skiløypa sør for Stuvstjern. Tjernet ligger på 275 moh. Det var helt greie fotturforhold, selv om dagslyset var litt slapt en gråværsdag elleve dager før vintersolverv.