På vei til Harald eneboers hytte

Harald Grande, bedre kjent som Harald eneboer, hadde både lang og spennende vei til sin godt skjulte hytte. På slutten gikk stien dit under dette overhenget. Ganske praktisk denne dagen, da mildværet i høyden gjorde at det regnet store drypp under alle trær. Men vinterstid med avvekslende våt nedbør og streng kulde måtte dette stykket ha vært mer enn spennende med istapper og issvuller, særlig i mørke.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

05 Des 2020

Tåke over Trollvann

Av Odd Tore Saugerud

Denne dagen var det rundt null grader og tåke over Trollvann da vi startet turen langs Grefsenkollens østside. Fra sydenden av Trollvann kunne vi ane nordenden av vannet, men fra Trollvannstua forsvant slalåmbakken i tåka allerede etter 15 høydemeter. Det viste seg senere at mot toppen var Grefsenåsen helt hvit, med tung snø på trærne.

05 Des 2020

Strøkne skuterspor

Av Jørgen Øverbye |

Sjelden får man gleden av å gå i smale skuterspor så tidlig på vinteren. Desto større glede når de i tillegg er så strøkne som her. Bildet er tatt nordvest for Trasletjern.

05 Des 2020

Bra med folk fra Brovoll, men plass til flere!

Av Jørgen Øverbye

I løypene rundt Brovoll var det et jevnt sig med folk, uten at det var kø-tendenser. Litt lenger inn mot Snellingflaka var man stort sett alene. Bildet er tatt vest for Sølvtjernet.