Det renner fortsatt i dryppet

Kjekstadmarka har også sitt drypp, eller kanskje heller sig helt inntil løypa mellom Dikemark og Småvanna. Nå renner det fortsatt såpass bra at den kanskje vil holde det gående til det blir skiføre, og blir en liten attraksjon eller opphav til en issvull da.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

04 Des 2020

God såle på Gråseterveien

Av Jørgen Øverbye |

Kari Larsen valgte ski fremfor sko i dag, og angret neppe på det, selv om festet ikke var all verden. Det var helt ok fra Skansebakken, og fint etter Storbekkhytta.

04 Des 2020

Entusiastføre i høyden på Krokskogen

Av Nina Didriksen |

Snøen er pakket i løypene rundt Ringkollen, og det er fint å gå med stein- eller kanskje vi kan kalle det lyngski?

04 Des 2020

Ripefritt på Grønlandsveien

Av Erik Unneberg |

Det har kommet en del snø i Vestmarka, og i dag var det preparerte løyper på Grønlandsveien. Det var fint å gå på ski helt fra parkeringsplassen på Franskleiv/Vestmarksetra, der det var null grader da fotografen startet skituren. Føremeldingen advarte mot litt grus i sporet før Stovivollen, men det siste snødrysset hadde tydeligvis bedret forholdene. Det ble i alle fall ingen riper i skiene i dag. Turen gikk over Langåsen til Grønland, og deretter via Langåsen til Svartvann og Mikkelsbonn. Det var ikke preparert helt inn til Mikkelsbonn, men løypa var gått opp. Termometeret ved Mikkelsbonn viste mellom to og tre kuldegrader, og det fungerte fint med myk voks som festesmøring.