Nye Gommerud-utsikten

Ved foten av Eineåsen mot Gommerudbanen har til nå skogen stått høy og tett. Men nå har Løvenskiold snauhogd området, og åpnet opp for fri sikt til Kolsås-massivet, Oslofjorden og Tanumplatået med Kirkerudbakken. Som bildet viser, er det ikke direkte enkelt å ta seg frem i hogstfeltet, men på advarselsskiltet om skogsdrift lover Løvenskiold å rydde opp etter seg.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

29 Nov 2020

Rim på stien

Av Erik Unneberg

Den blåmerkede stien mellom By og Holmevassbekken ligger kjempefint i terrenget, og det var fint å løpe her i ettermiddag på barfrosten. Stien var stort sett tørr, og litt rim her og der skapte bare litt vinterstemning førset søndag i advent. Det var også greit å løpe på Kampeseterveien, selv om den var isete en del steder.

29 Nov 2020

Torvtørkehuset på Semsmåsan

Av Nina Didriksen |

I gamle dager ble det tatt ut torv som ble tørket i slike hus. Dette huset ble satt opp av det lokale historielaget i 1994. I 1996 kom det opp en kjentmannspost her.

27 Nov 2020

Ettermiddag på Holmenkollens solside

Av Odd Stiansen

Beboerne i Skogen boligsameie, som ligger like ved Skogen stasjon, kan glede seg over å ha sol helt til det tidspunktet som er angitt som solnedgang i almanakken. Og utsikten over Oslofjorden er det heller ikke noe å si på.