Blåmerka sti rett bak drivingrangen på Storøya

Her møter turstien som går rundt Vinterguten, stien fra båthavna, og vi skimter Storøysundet. Stien er lagt slik at golfspillerne på drivingrangen ikke skal kunne slå helt hit.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

11 Okt 2020

Utsikt mot Elstangen og Manaskardet fra Vinterguten

Av Morten Synstelien

Det er både huske og bord ved badeplassen på østsiden av Vinterguten på Storøya. Morgensol, og sol langt utover dagen, men nå forsvinner sola tidlig også her. Vi ser sørover mot båthavna, hvor det går an å parkere like ved.

12 Okt 2020

Fra foss til stryk etter øvre bru

Av Odd Tore Saugerud

Den øverste brua i Akerselva etter brua ved demningen går over en oppbygd steinterskel. Her får man et godt overblikk over vannføringen, og hvordan elva går fra foss til stryk. Men her må man vente til rett tidspunkt og faktisk også rett årstid for å kunne ta et bilde, ellers blir det for mye skygge eller for direkte motsol.

12 Okt 2020

Brekkedemningen og dambrua sett fra vannsiden

Av Odd Tore Saugerud

Dette er et nærbilde av demningen og lensene som er synlige i bakgrunnen på bilde nr. 35503. Brekkedammen var oppsamlingsplass for sagtømmer, og Brekkesaga lå i og utenfor høyre bildekant. Nå har byen krøpet tett innpå, men et ganske bredt område langs elva er fortsatt friområde.