Tung høstdag i Hole

I dag kom høsten for fullt til Hole. Her er vi ved parkeringa på Herredshuset i Hole, et fint utgangspunkt for turer. I bakgrunn ser vi Gjesvalåsen og Gjesvold gård. Du kan så vidt skimte Tyrifjorden til høyre i bildet. Den hvite brakka til venstre er teststasjon i Hole for covid-19. Er vi heldige, blir jordet liggende i stubb, og dermed klart for en ny skisesong.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

23 Sep 2020

Dyret på Glåmene

Av Nina Didriksen

Denne forhistoriske skapningen lener seg mot Glåmputten og tvinger dem som går på blåstien til å gå en runde utenom. Den blir nok litt fotokjendis i høst pga. kjentmannsposten i området.

23 Sep 2020

Mot Vinterglåmene

Av Nina Didriksen

Tåke og høstfarger satte sitt preg på Nordmarka onsdag ettermiddag. Her ved Glåmputten ser vi mot Vinterglåmene.

22 Sep 2020

En «usynlig» hytte langs Nesseterveien

Av Odd Tore Saugerud

Der kraftledningen krysser veien for annen gang, er det en transformator og en traktorvei som går mot vest nedover mot en hytte. På oversiden av veien rett overfor transformatoren ligger hytta på bildet, helt usynlig fra veien. Ca. 50 høydemeter ovenfor den i retning østnordøst ligger Menuetten, helt gjemt av høy skog. Det er mulig at stien som kom på ryggen opp til Menuetten, starter her. Det går i alle fall et slags tråkk videre forbi hytta mot øst som kan bøye av oppover. Det tar av en grasbevokst vei til hytta snaue 200 meter videre etter transformatoren. Det var ikke tid til å undersøke dette nærmere denne ettermiddagen.