KSI-hytta gjenoppstår som en Fugl Føniks

Det gikk ikke så lang tid etter brannen før det begynte å skje noe på branntomta, og nå er gjenoppbyggingen - eller heller nykonstruksjonen - kommet så langt at man får et inntrykk av hvorledes den nye hytta vil se ut.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

06 Sep 2020

Fiskelykke?

Av Erik Unneberg |

I dag var været flott, og turfolket kjente sin besøkelsestid og kom seg ut i Vestmarka. Ved Store Sandungen i er det flere fine rasteplasser, og de ble godt besøkt. Noen tok spisepause, andre slo opp hengekøye, mens det var noen som prøvde fiskelykken. Fotografen målte vanntemperaturen til 15 grader, men bading så han ingen som prøvde seg på.

06 Sep 2020

Flott høstdag ved Sandungen i Vestmarka

Av Erik Unneberg

Dette bildet lyver litt, for det kan se ut som om det var lite folk i Vestmarka i dag. Det var det ikke! Fotografen fant etter mye leting frem til denne "ledige" plassen ved Store Sandungen, men ellers yret det av syklister, gående og joggere på denne flotte høstdagen.

05 Sep 2020

Kraftkar ved en pilegrimsled

Av Erik Unneberg |

Denne Hereford-oksen beitet sammen med noen kuer rett nord for Mo gård, og så ikke ut til å ha noen verdens bekymringer. Pilegrimsleden går forbi her, i retning Norderhov kirke. Denne traseen er også en del av sykkelrute 1027.