Gammel geit ved Langvatn

Ei geit er en liten slede som du legger tømmeret oppå, og drar med hest eller annen redskap. Denne er nok noen år gammal.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

19 Aug 2020

Kveldsbad med ekte badeand ved Slettøya

Av Morten Synstelien |

Det har vært litt av et vær i dag. Alt fra overskyet, til meget kraftig regn og torden, til varmt og sol. Slettøya har kveldssol lenge, og der er det vanlig for mange å ta et kveldsbad her i Kroksund, som sundet mellom Slettøya og Sundøya faktisk heter. Her er det klarere vann som kommer fra Tyrifjorden, og det er flott utsikt til boligfeltet i Kroksund, Krokskogens rygg og Sundvollen. Den nærmeste øya heter Pålsøya, og der er det heldigvis ingen hytter. Anden på bildet er nok vant til å få noen godbiter, for den var ikke mye redd. Ulempen med Slettøya er at E16 ligger rett ved, så det er litt trafikkstøy, men for et raskt kveldsbad gjør det ikke noe. Det er en benk og ei søppelkasse her også, så hvis du sykler, passer det med en rast her.

18 Aug 2020

Skyer bak Øyangen

Av Nina Didriksen |

Værvarselet bar bud om pent og varmt vær, med mulighet for ettermiddagsbyger. Disse skyene utgjorde ingen fare under båtturen på dette fine vannet.

18 Aug 2020

Øyhopping i Øyangen

Av Nina Didriksen |

Det var stille på Øyangen tirsdag, og fint med en padletur. Det er mange små øyer å utforske, og lunsjen ble inntatt på en av dem.