Hugget i lia vest for Skardtjern

Her er det hugget nesten helt frem til grensa for Mørkgonga naturreservat. Stien er ryddet, så det er greit å gå. Fordelen er at det har blitt litt lysere å raste ved vestsiden av tjernet.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

23 Jul 2020

Utsikt fra toppen av Gamle Retthellaveien over Holebygda

Av Morten Synstelien

Du ser mye fra toppen av Gamle Retthellaveien: Sundvollen, Finnemarka, Storøya, Kroksund, samt hele Røyse-halvøya. Bildet er tatt i retning Vikersund.

23 Jul 2020

Utsikt fra åsen nordvest for Retthella

Av Morten Synstelien

Det er på enkelte kart tegnet inn en sti nord for Retthella og til toppen av gamle Retthellaveien. Jeg gikk den for ca. 25 år siden, men nå finnes det ikke spor etter den. Det er delvis hugget i området, og det er en del trefall der. Dette ble mitt siste forsøk på å finne den. Men bonus for å rote seg litt bort, ble denne utsikten over Holebygda, så verdiløst ble det ikke. Men det hadde vært mye raskere å gå stien om Retthella. Den som inget våger, intet vinner.

22 Jul 2020

Selvbetjeningsbua på Løvlia bugner av godsaker

Av Gro Ofte Synstelien

Det er mye å velge i her, med vipps eller kontanter som betaling. De har vann i utekrana, og åpen utedo. Antibac står fremme. Veldig flott med slike selvbetjeningsbuer, håper alle betaler som de skal, slik at slike gode tilbud ikke blir borte.