Utsikt fra åsen nordvest for Retthella

Det er på enkelte kart tegnet inn en sti nord for Retthella og til toppen av gamle Retthellaveien. Jeg gikk den for ca. 25 år siden, men nå finnes det ikke spor etter den. Det er delvis hugget i området, og det er en del trefall der. Dette ble mitt siste forsøk på å finne den. Men bonus for å rote seg litt bort, ble denne utsikten over Holebygda, så verdiløst ble det ikke. Men det hadde vært mye raskere å gå stien om Retthella. Den som inget våger, intet vinner.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

22 Jul 2020

Selvbetjeningsbua på Løvlia bugner av godsaker

Av Gro Ofte Synstelien

Det er mye å velge i her, med vipps eller kontanter som betaling. De har vann i utekrana, og åpen utedo. Antibac står fremme. Veldig flott med slike selvbetjeningsbuer, håper alle betaler som de skal, slik at slike gode tilbud ikke blir borte.

22 Jul 2020

Lomma og Lommegård

Av Morten Synstelien

Bildet er tatt i retning Kapiteltjern, som ligger ca. 150 meter lenger nord. Det er mye vann i bekken (som er starten på elva Lomma) til å være i juli.

21 Jul 2020

Krysset ved Spålsveien inn til Bleiksjøflaka

Av Morten Synstelien

Dette krysset er mest i bruk på vinteren, da scooterløypa opp til Langtjern tar inn her. Men dit er det en blindvei på sommerstid, det går ei heller noen stier av stor betydning i enden av veien. Ingen hytter eller lignende, så vil du være litt for deg selv, er dette en fin plass. Spålsveien er imidlertid viktig for syklistene. På den går rute 130 fra Ringkollen til Storflåtan gård.