Medbrakt bålpanne må til

Det var overraskelsestreff for turskøyter på odden på Kroktjern. Lite og nett bål, nok til å grille litt pølser, varme kake og koke kaffe. Behørig slukket, og en person lå over for å sikre at det ikke var noen brannfare. Hedersgjesten ankom litt etter planen, som seg hør og bør. De med høyest rang skal ankomme sist.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

27 Mai 2020

Turskøytens ukronede skøytekonge fylte 70 år ved Kroktjern

Av Morten Synstelien |

«Supperådet» blir den kalt, den uoffisielle gruppa som leder Skiforeningens Turskøytegruppe. En 100 % flat struktur, ofte med møter hjemme hos Rolf, hvor det blir servert suppe, derav navnet. Men Rolf er en ubestridt leder, og det var en stor glede å være med på dette overraskelsestreffet på Kroktjern. Mange sjeler hadde kokt i hop et meget bra arrangement. Og når Rolf ankom i bare trusa, var alle sikker på at han ikke hadde avslørt komplottet. For de som er med i skridsko.net, ligger det en lang, fin turrapport.

28 Mai 2020

Scooterløypa på nordsiden av Kroktjern svinger seg mellom buskene

Av Morten Synstelien

Denne løypetraseen er flott, sti og utmerka løype deler årstidene mellom seg. Mange fine umerka stier i området.

28 Mai 2020

Kroktjern sett nordfra

Av Morten Synstelien

Her går scooterløypa om vinteren, når isen er egnet og det er nok snø. Mye lettere å gå Kroktjern på ski, enn å gå småstiene rundt tjernet. Neset på høyre side av bildet stikker flott ut, og bærer spor etter mye bruk.