Mot sesongslutt på Nordåsen skistadion

Denne helgen var det siste gang for sesongen at løypene fra Nordåsen skistadion ble preparert, men fortsatt er det en del snø i området, så det er muligheter for en skitur ennå litt til.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

19 Apr 2020

Sol, varmt og fine løyper på Nordåsen

Av Erik Unneberg

Sveinung Bredesen og Knut Holm var i Nordåsen for første gang, og kunne knapt ha valgt en bedre dag å teste løypene opp til Marifjell på. Nypreparerte løyper og strålende sol! Her er de ved Sjuputtane.

19 Apr 2020

Bra korona-avstand på Bislingflaka

Av Lars Kristian Bjørløw

En flott vårdag på Bislingflaka, og folk var flinke til å holde avstand.

19 Apr 2020

Fortsatt snø i Wyllerløypa

Av Odd Tore Saugerud

Preppingen er avsluttet, og heisene står, men det er fortsatt et tykt lag med kunstsnø i Wyllerløypa. Da jeg kom til toppen, satte først to utover, en i shorts, og disse tre kom pesende oppover. Allerede før de ble synlige ga de uttrykk for at nå måtte de da endelig være på toppen. Pausen deres i sola her oppe ble svært lang. Det var fortsatt ingen god idé å krysse bakken til fots med opptil femti eldre i følget midtveis der blåstien går, og det var også et godt stykke med snø/isdekke i skiløyptraséen på sydsiden av bakken. Vi håper at noen dager med sommervarme ordner det siste, om da turen i det hele tatt lar seg gjennomføre i disse koronatider.