Nå er kiosken ved Storebekkhytta åpen!

Med henvisning til bilde nr. 33220 fra forrige søndag, tenkte jeg at kiosken var blitt åpnet etter at de hadde sett mitt bilde. Men det bildet hadde Lillian Cathrine Schou og venninnen som står i kiosken, ikke sett. De hadde åpnet i går i regnværet, og bare hatt tre kunder. Mange hadde gått forbi, og alle var klissvåte. De stoler på at du kommer tilbake hvis betalingen ikke fungerer som den skal. I alle fall gjorde de det med en som hadde vært der dagen før og ikke fått betalt.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

13 Jan 2020

Storøya

Av Jørgen Øverbye

Når skøyteisen legger seg, er denne øya i Maridalsvannet et populært turmål.

13 Jan 2020

Skøytostrada

Av Jørgen Øverbye |

Tydelig at mange har benyttet seg av skøyteisen her de siste dagene - det gikk en tydelig «vei» fra Oset ut til Storøya på Maridalsvannet. De to lysende «øynene» markerer starten på Akerselva.

10 Jan 2020

Hole on ice

Av Morten Synstelien

Dett bildet er tatt i Bitchs vei i Steinsåsen. Det er en god del aktivitet angående skøyter i Holebygda, og det er turskøyter, brøyting av bane på Steinsfjorden og i hvert fall tre små baner som blir sprøytet. Gomnesfeltet, Sollihøgda og her i Steinsåsen. Det er et nystartet forum som går under navnet «Hole on ice» - som vi håper skal gi litt erfaringsutvekslinger mellom gruppene. Lavterskel tilbud for barn - utført på dugnad.