Ned bakken til Sisselrotkampen hyttefelt

Løypa gjennom Sisselrotkampen hyttefelt har to bratte bakker, ellers er den temmelig flat. Her venter en av bakkene. Før nedkjøringen er det flott utsikt nordover.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

04 Jan 2020

Frivillige fra OL Toten-Troll ordner servering på Rausteinshytta

Av Eivind Molde

Frivillige fra OL Toten-Troll sammen med hyttesjef Jan-Erik Nordrum på kjøkkenet på den nye Rausteinshytta. Det er OL Toten-Troll som har ansvar for driften av Rausteinshytta. Det har vært svært godt besøk siden den åpnet i fjor.

04 Jan 2020

Skiftende forhold fra Sørkedalen

Av Odd Stiansen

Det var stor utfart fra Sørkedalen den første lørdagen i 2020, men mange ble nok noe skuffet over forholdene i denne ellers så snøsikre dalen. I løype 4 fra Skansebakken til Lysedammene var forholdene som vi ser av bildet, slett ikke verst, men idet skiløperne kom til krysset med løype 291 (Heggeliveien) ble situasjonen en helt annen - her var det mye blank is.

04 Jan 2020

Skiftende forhold i Sørkedalen

Av Odd Stiansen

Det var stor utfart fra Sørkedalen den første lørdagen i 2020, men mange ble nok noe skuffet over forholdene i denne ellers så snøsikre dalen. I løype 4 fra Skansebakken til Lysedammene var forholdene slett ikke verst, men idet skiløperne kom til krysset med løype 291 (Heggeliveien), sank nok motet hos mange. Selv Skiforeningens løypebas hadde vanskeligheter med å få noe særlig ut av dette grunnlaget, som nok skyldes at Heggeliveien dessverre var brøytet frem til jul. Fotografens ambisjoner om å nå Løvlia forsvant en drøy kilometer etter løypekrysset. Heggeliveien var ille nok så lenge den var forholdsvis flat, men tanken på den forestående stigningen, og ikke minst returen, var lite fristende, selv med stålkanter. Piggsko eller sykkel med piggdekk hadde nok vært et bedre valg.