Beverhytta ved Plassedammen

Det er ei beverhytte på østsiden av Plassedammen, rett ved hytta. Men er ingen bever her, etter det jeg vet.

Beverhytta ved Plassedammen

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

06 Nov 2019

Her går grensa selv for dyktig turskøyteløpere

Av Morten Synstelien |

Her står han på ganske trygg is og sjekker en markant isovergang. Han har laget et hull med en isstav for å måle istykkelsen. Bildet viser noe av området som ikke har farbar is akkurat nå. Husk at isen kan forandre seg fort. Her er riktig kompetanse og utstyr essensielt. Oppfordrer til å ta kurs.

06 Nov 2019

Isen har begynt å legge seg på Mylla

Av Odd Tore Saugerud

Kulden de siste dagene begynner å vises på Mylla, hvor den begynnende isen lager interessante mønstre. Dagens solnedgang var ikke av de mer spektakulære, men hva kan man vente seg i ni kalde minusgrader og klar himmel unntatt i vest, hvor skybanken skygger for sola? Det kjentes enda kaldere ut enn det bildet gir inntrykk av.

06 Nov 2019

Novemberstemning ved Fjellsjøen

Av Thore Knudsen

Første uke i november, og isen har allerede lagt seg på Fjellsjøen. Fjellsjøen (520 moh.) ligger rett under Fjellsjøkampen i Hurdal kommune. På skogsbilveien langs nordsida av sjøen går skiløypa mellom Gjødingsætra og Abbortjenn (løype 979). På andre sida av sjøen har Hurdal turlag merket en sommersti. Bak i bildet ser vi Bjørtomt, et av de mange bruka i Skrukkelia der finner slo seg ned på 1600-tallet.