Vårdag i mai - ser ut som høsten

Rett nord for Nibbitjern ligger et navnløst vann merket med høyde 534. Skiløypa (løype 1213) fra Gagnumseter til Lauvlifllaka går her, og du skimter traseen i skogen til venstre i bildet. Kaldt og rått denne dagen i mai. Mai har vært temmelig kald i år, og 22. mai ser det ut som høst med tåke. Det har regnet en god del, og det er mye vann i terrenget. Legg merke til at det nesten ikke er blader på løvtrærne.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

21 Mai 2019

Magisk siste kveld på turen ved Gangnumseter etter uvær

Av Morten Synstelien

Der Nordre Heggelivann øter Skamræk møtes er det et flott sted å raste eller telte. Uværet som var tropisk i karakter, har passert, og det er siste kvelden på turen min (dag 20). Sola bryter gjennom skyene, og livet er bra, selv om det er både rått og kaldt. Har vært den kaldeste mai i manns minne.

21 Mai 2019

Forbausende mye snø i løypetrasen

Av Morten Synstelien

Det er mye snø i dette området, hadde nesten regnet med å se Tom Stensaker her. Det var betydelig mer snø her enn det er på bilde nr. 31441 tatt bare et par dager senere, litt lenger vest om jeg kjenner meg korrekt igjen. Ikke veldig gøy å gå på en såle, hul lyd mange steder, smelter fra alle sider. Plumpet gjennom flere ganger. Ski eller truger hadde vært det beste her.

21 Mai 2019

Oppklarning ved Skamræk

Av Morten Synstelien

Der Nordre Heggelivann og Skamræk møtes ved Gangnumseter, er det et flott sted å raste eller slå opp telt. Uværet som var tropisk i karakter, har passert, og jeg står på brua og ser nordover og tvers over Skamræk. Det har vært den kaldeste mai i mans minne, og løvtrærne her springer ut, men fortsatt mye igjen.