Magisk siste kveld på turen ved Gangnumseter etter uvær

Der Nordre Heggelivann øter Skamræk møtes er det et flott sted å raste eller telte. Uværet som var tropisk i karakter, har passert, og det er siste kvelden på turen min (dag 20). Sola bryter gjennom skyene, og livet er bra, selv om det er både rått og kaldt. Har vært den kaldeste mai i manns minne.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

21 Mai 2019

Forbausende mye snø i løypetrasen

Av Morten Synstelien

Det er mye snø i dette området, hadde nesten regnet med å se Tom Stensaker her. Det var betydelig mer snø her enn det er på bilde nr. 31441 tatt bare et par dager senere, litt lenger vest om jeg kjenner meg korrekt igjen. Ikke veldig gøy å gå på en såle, hul lyd mange steder, smelter fra alle sider. Plumpet gjennom flere ganger. Ski eller truger hadde vært det beste her.

21 Mai 2019

Oppklarning ved Skamræk

Av Morten Synstelien

Der Nordre Heggelivann og Skamræk møtes ved Gangnumseter, er det et flott sted å raste eller slå opp telt. Uværet som var tropisk i karakter, har passert, og jeg står på brua og ser nordover og tvers over Skamræk. Det har vært den kaldeste mai i mans minne, og løvtrærne her springer ut, men fortsatt mye igjen.

21 Mai 2019

Telting midt i løypa

Av Morten Synstelien

Her ser du krysset hvor løype 1211 og løype 999 går. Det er fint med lite telt, trenger ikke store plassen, og det har vært et massivt regnvær av dimensjoner. Her er det i det minste en kul å ligge på om det kommer mer regn. Nordre Heggelivann i bakgrunnen.