Tungtransport ved Kringla

De ser ut til å ha et fint system. Først kom følgebilen. Den stoppet i krysset der veiene fra Sandungen, Storflåtan og Sørkedalen møtes. Da alt var klart, kom tungtransporten. Sikkert lurt å gjøre det slik, ikke gøy å måtte rygge langt med denne eller en tømmerbil.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

21 Mai 2019

Panoramabilde fra Kringla

Av Morten Synstelien

Kringla er en flott plass, selv her i hogstfeltet, hvor det har blitt god utsikt. Stille og fredelig. Det blir en ny rast her, har bare gått rundt Kringla fra den andre siden, og sola dukker opp etter et par dager med regn på turen. Fint å raste på en stubbe og se på fisken som vaker, se om beveren dukker opp. Gruer meg litt til bakken opp Smeddalen - det blir 250 høydemeter, og det er bløtt i bakken. Treffer sikkert også på snø, og elendige forhold. Det ble ei god pause her!

21 Mai 2019

Veien fra Langlia følger vannet fint

Av Morten Synstelien

Bjørka spirer så vidt. Her er vi i skyggen, og det ligger litt snø i veikanten rett bak. Mai har vært svært kald i år. Toppen i bakgrunnen til venstre tror jeg er Styggedalsmana.

21 Mai 2019

Stille vårdag ved Kringla

Av Morten Synstelien

Det er en stille, fin dag, og været klarner opp. Bjørka spirer seint i år, ettersom våren har vært kald. Mye furustøv av pollen også her. Vi ser veien til Storflåtan og Smedalen som går opp mot Oppkuven.