Vår ved Kringla

Bjørka spirer, og det er i ferd med å klarne opp. Kringla er et flott vann, og med en stubbe å sitte på, blir det å ta en liten rast. Stille og fint, ikke sett noen i dag så langt, selv om dette er en hovedvei i Marka. Oppkuven til venstre, og rett frem ser vi veien som går til Storflåtan.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

21 Mai 2019

Vår ved Heimtjern

Av Morten Synstelien

Denne delen av Langlivannet heter Heimtjern. Vi ser sydvestover mot Kringla, som ligger på den andre siden av åsen. Høyspentkabler i dobbelt sett blir veldig markante i dette området. Mai har vært kald, og bjørka springer. Det er kaldt, med regn i lufta.

21 Mai 2019

Hustuftene på Langlia

Av Morten Synstelien

Det er bare grunnmuren igjen på Langlia, men tuntreet står fint. De ser ut til å bruke plassen til å samle dyr, siden det er opptråkket på er lite område og at et gjerde ligger der. Vår i Marka og bjørka springer, kaldt og litt regn.

20 Mai 2019

Utsikt mot Stuevassåsen og Oppkuven fra Langlia

Av Morten Synstelien

Gikk ca. 40 meter opp i hogstfeltet for å finne en teltplass med litt dekning. Om natta passerte et stor dyr med klover (elg?) helt inntil teltet, tipper et par meter. Må innrømme at jeg skvatt. Det doble settet med høgspent er en god veiviser, men pent er det ikke.