Utsikt mot Stuevassåsen og Oppkuven fra Langlia

Gikk ca. 40 meter opp i hogstfeltet for å finne en teltplass med litt dekning. Om natta passerte et stor dyr med klover (elg?) helt inntil teltet, tipper et par meter. Må innrømme at jeg skvatt. Det doble settet med høgspent er en god veiviser, men pent er det ikke.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

20 Mai 2019

Kald vår ved Fyllingen

Av Morten Synstelien

Artig med litt fugler. Gåsa vi skimter ved skiltet, var ikke alene, den passet på maken som lå rett ved. Dette er et stort løypekryss om vinteren. Herfra går det løype til Kikut (løype 1271), Knappa (løype 1267), Elveli (løype 121), Kveldrostjern (løype 1265), Østre Fyllingen syd (løype 1269), Østre Fyllingen vest (løype 1270) og til Kikutstua over Kroktjern (løype 379). Det har vært en kald mai, og bjørka har så vidt fått litt blader. Kaldt og regn i lufta, og har ikke møtt noen i dag.

20 Mai 2019

Trillestien ved Knappa - alle i ett spor

Av Morten Synstelien

Her deler trillestien traseen med løype 1266 og løype 1211. Fint å trille her, eller sykle for de som ønsker det. Litt artig at alle ser ut til å velge samme spor.

22 Okt 2019

Nye verandaer og branntrapp på Løvlia skistue

Av Tom Stensaker

Tegnet av arkitekt Tom Stensaker og bygget av Skiforeningen ved Arne Nyhus og Per Solnes. Materialene kommer fra trær som er hugget rundt Løvlia av tidligere bestyrer Viggo Hansen. Stolper og dragere er skåret og høvlet av Knut Olaf Pjåka i Åsa.