Flatt. tørt og lettgått

Her går jeg i traseen til løype 267 til Søndre Krokvann. Østmarka naturreservat er mye opp og ned, og dalene går nord-sør. Så også her i Østre Dæliseterdalen, men her er det flatt og fint i midten noen meter, og ikke bare store stein, og åser på begge sider. Tenker litt på veiskiltet noen satte opp på tull: "slett vei 0-10 meter". Helt tydelig en scooterløype. Litt mørkt og kjølig, selv om sola skimtes.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

12 Okt 2019

Mye folk på Bygdesmak på Sundvolden Hotel

Av Morten Synstelien

Det har blitt en tradisjon med Bygdesmak på tunet på Sundvolden Hotel på høsten, og fint vær gjorde at mange tok turen innom tunet. Det er mange som går eller sykler til dette arrangementet, der lokal mat er i fokus. Du har saft fra Røyse, så har du syklet eller gått ski i bygda, har du nok passert ei buske hvor bæra kommer i fra. Videre finnes det pultost fra Åsbygda og lokale egg. I dag var det nest siste dag av gratisutstillingen av kunst av Tove Hirth og Marianne Gruer. Maleriene er malt med motiver fra Holebygda.

16 Mai 2019

Her går bekken fra Østre Dæliseterdalen ut i Dæliseterfjorden

Av Morten Synstelien

Bekken går ut her, der også traseen til løype 267 (Forfoten - Dæliseter - Søndre Krokvann) passerer. Litt typisk i reservatet i Østmarka, bratte skrenter og store steiner i bunn. Stien går over de store steinene. Grensen til reservatet går i vannlinja, som har mye furustøv.

16 Mai 2019

Lyst og trivelig ved Dæliseterfjorden

Av Morten Synstelien

Etter å ha gått i tett skog i reservatet, er det fint når det åpner seg opp, og du ser utover Børtervanna. Lett å sette seg ned og ta en rast da, siden det er sol også.