Løyper ved Gomnes

Litt grus fra veien som er krysset. Best å ha grusski til dette bruket. Flotte løyper, og uten snøsamler hadde det ikke vært nok snø til å sette spor.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

12 Jan 2016

Scooterspor ved Myra

Av Morten Synstelien

Her går scootersporet over plenen til huset hos en grunneier, veldig snilt. Bedriftsidrettens ti på topp har også postkassa si her. Gården/stedet på bildet heter Myra.

13 Jan 2017

Solnedgang over brua mellom Slettøya og Sundøya

Av Morten Synstelien

Sundvollen ligger i skyggen noen måneder i løpet av vinteren. Krokskogens rygg skygger. Prøver å få et solglimt, selv om det blir seint og sola er i ferd med å gå ned, slik som her ved 15-tiden. Litt sol hjelper på sinnet. Her er det ikke bra skøyteforhold, ei heller føre for ski, men brodder er flott. Kroksund til høyre, Sundvollen til venstre.

25 Feb 2018

Aketur i Krokkleiva

Av Morten Synstelien

Det er alltid gøy å ake i Kleiva, en bakke på over 1300 meter og ca. 270 høydemeter, må bare bli gøy. Men et lite men, er det kommet mye løs snø, greier du ikke å ake, og det blir vabbing i løs snø. Er det hardt, noe det kan være på grunn av høydeforskjellen, er det også vondt og ikke helt ufarlig. Under ideelle forhold får du fart midt i sporet, og kjører ut i løssnøen og bremser på den måten. Like gøy selv om du er over 50 år! Her var det topp forhold. Legg merke til vedkommende som går tur oppover, det er den lille prikken midt i bildet.