Scooterspor ved Myra

Her går scootersporet over plenen til huset hos en grunneier, veldig snilt. Bedriftsidrettens ti på topp har også postkassa si her. Gården/stedet på bildet heter Myra.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

13 Jan 2017

Solnedgang over brua mellom Slettøya og Sundøya

Av Morten Synstelien

Sundvollen ligger i skyggen noen måneder i løpet av vinteren. Krokskogens rygg skygger. Prøver å få et solglimt, selv om det blir seint og sola er i ferd med å gå ned, slik som her ved 15-tiden. Litt sol hjelper på sinnet. Her er det ikke bra skøyteforhold, ei heller føre for ski, men brodder er flott. Kroksund til høyre, Sundvollen til venstre.

25 Feb 2018

Aketur i Krokkleiva

Av Morten Synstelien

Det er alltid gøy å ake i Kleiva, en bakke på over 1300 meter og ca. 270 høydemeter, må bare bli gøy. Men et lite men, er det kommet mye løs snø, greier du ikke å ake, og det blir vabbing i løs snø. Er det hardt, noe det kan være på grunn av høydeforskjellen, er det også vondt og ikke helt ufarlig. Under ideelle forhold får du fart midt i sporet, og kjører ut i løssnøen og bremser på den måten. Like gøy selv om du er over 50 år! Her var det topp forhold. Legg merke til vedkommende som går tur oppover, det er den lille prikken midt i bildet.

15 Jan 2017

Skøytetur på bekker på Steinssletta

Av Morten Synstelien |

I slutten av desember og begynnelsen av januar fryser isen til, og det er noen få dager/timer uten snø. Da er turskøyter flott. Her er vi på bekken til Hungerholt. Vi ser Stein gård i bakgrunnen og skibrua til venstre i bildet. Du skimter også parkeringa på Steinssletta rett bak pumpehuset på Stein. Litt magisk å ha følelsen av å gå på skøyter på jordet.